вівторок, 7 квітня 2020 р.

Карантин: дистанційне навчання / згідно розкладу /

Зарубіжна література, 7-Б клас.


Завдання за 01.04.2020 р. !!!Виконайте на сервісі Online Test Pad завдання-контроль з теми "Літературний детектив"  тут  В  кінці    онлайн- завдання вказуйте ПІБ !!! Отримала 4 завдання: Сушко С. та Сидоренко Н., 2 учні не вказали своє ПІБ, виконайте ще раз завдання !!!     
Вивчіть за схемою та занотуйте в зошит, що таке новела. Виконайте завдання за змістом новели О.Генрі "Дари волхвів" на сервісі Goggle Форми.



Литература, 7 - А класс.


Прочитайте ст. 222- 243 (биографическая справка о Дж. Олдридже и его рассказ "Последний дюйм"). Выполните задание на сервисе Goggle Формы ( по содержанию биографической справки).




Зарубіжна література, 5 - А клас.


Завдання за 02.04.2020 р. !!! Виконайте завдання "Закінчи думку" / за змістом повісті ІХ, Х, ХІ та ХІІ розділів повісті Л.Керролла "Аліса в країні див"письмово,  тут,  або на сервісі Google Форми, тут. Прочитайте ст. 232-237 (біографічна довідка М. Цвєтаєвої та вірш "Книжки в обкладинках червоних")

Складіть пазл  тут"М.Цвєтаєва "Книжки в обкладинках червоних" та виконайте завдання  письмово або на сервісі Google Форми .



Зарубіжна література, 6 - А клас .

Подивіться уважно відео "Дж. Родарі / біографія / " та виконайте завдання на сервісі Goggle Форми. Прочитайте ст.202 - 205 ( біографічна довідка Дж.Родарі та вірш "Листівки з видами міст").




Немає коментарів:

Дописати коментар