вівторок, 28 квітня 2020 р.

Карантин: дистанційне навчання / згідно розкладу /

Зарубіжна література,  7 -Б клас.


Виконайте завдання на онлайн - сервісі Goggle Форми за змістом новели Р. Акутагава "Павутинка".


Литература, 7 - А класс.

Zoom - урок в 12.00 !!!
Идентификатор конференции: 481 799 6153
Пароль: 607879
Zoom - урок по выученным наизусть стихотворениям А. Ахматовой /"Клятва", "А вы, мои друзья последнего призыва" / и К. Симонова "Жди меня". 
Посмотрите видео "Булат Окуджава / биография и творчество / , прочитайте стихотворение Б. Окуджавы "До свидания, мальчики" тут, посмотрите одноименное видео и выполните задание на онлайн - сервисе Goggle Формы.







Зарубіжна література, 5 - А клас.


Виконайте завдання на онлайн - сервісі Goggle Форми за змістом ІV та V частин повісті-казки Т. Янсон "Комета прилітає".Занотуйте в зошит, спираючись на зміст слайду,  короткі відомості про П. Маара, його твір "Машина для здійснення бажань або Суботик повертається в суботу" і прочитайте І частину цього твору тут / 1-3 онлайн-сторінки /.




Зарубіжна література, 6-А клас.

Прочитайте ст. 216 - 224 (біографічна довідка Р. Шеклі та оповідання "Запах думки"), розгляньте колаж, занотуйте в зошит схему "Наукова фантастика" та виконайте завдання на онлайн - сервісі Goggle Форми за змістом біографічної довідки та колажу /.
Установіть програму Zoom за посиланням https://24tv.ua/techno/dodatok_zoom_yak_zavantazhiti_yak_pratsyuye_zoom_reyestratsiya_n1307075  для проведення наступного відеоуроку.



2 коментарі: