четвер, 11 липня 2019 р.

Пʹята національна (не)конференції EdCamp Ukraine 2019 «Хороша людина. Зрощуємо в Україні»: післяслово /День другий /



     Кажуть, що понеділок – важкий день, але не той, що тільки-но минув !!!
З ароматної кави, дружнього спілкування, загального фото всіх учасників EdCamp Ukraine 2019 розпочався другий день !!!
     У форматі Speed Geeking  відбулось знайомство з усіма експертами цього дня. Головний недолік EdCamp Ukraine  - неможливо розірватись на частини і побачити все, що хочеться !!! Один із принципів EdCamp Ukraine  - принцип «Дві ноги», але він у мене часто не діє, бо дуже хочеться  експертну сесію додивитись до кінця, вникнути в усі дрібниці !!!
     Динамічно, жваво пройшов Антикорупційний урок у 8-му класі, який проводили амбасадорки: Алла Рябуха, Лариса Грицюк, Світлана Стельмах та Людмила Хорькова !!!
     Цікаво  та актуально було познайомитись з  «Досвідом вирішення конфліктів та побудови миру в школах Вірменії» !!! Арне Верхеген  поділився секретами фінської освіти, Крістіна Грибенко акцентувала увагу на секрети спілкування з учнівством про майбутню професію, Александер Спєк презентував дослідницькі навички як необхідний та робочий інструмент ХХІ ст. з власного досвіду  на прикладі медіа-проекту, створеного ним та його студентами у сфері дизайну (Бельгія). Довелось ближче познайомитись і з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком, але, здається, хлопчина захворів на «зіркову хворобу», тому сесію не відвідувала, нехай позбудеться симптомів своєї хвороби.
     Дуже насиченим на події, спілкування, емоції та думки  видався і другий день EdCamp Ukraine 2019 !!!
     Та попереду на нас ще чекало дивовижне закриття цього дійства, яке відбувалось Arizona Beach Club, шикарному, сучасному, нічному клубі !!!
Креативна фотозона з білими воронами, «божевільна»  музика барабанів, перегляд фільму  про EdCamp Ukraine 2019 , музичне вітання від Тараса Тополі, смачнючий                            п´ятиповерховий торт, тонкий смак грузинського вина, призи переможцям онлайн-конкурсу «Вподобайка» (І місце – поїздка до Парижу, ІІ та ІІІ місця – безкоштовні онлайн-курси) та конкурсу з найбільшої кількості бейджів з минулих EdCamp Ukraine  і, нарешті, дикі танці !!! 
     Ось так феєрично ми попрощались з EdCamp Ukraine 2019 !!!
     По-справжньому незабутній  день !!!








Немає коментарів:

Дописати коментар