вівторок, 21 травня 2019 р.

Міні-EdCamp Nizhyn у персоналіях.

     Магістральна (не)конференція міні-EdCamp Nizhyn "Новий формат освіти: мистецтво вчити та вчитися" дала можливість познайомитися з експертом Ковбасенком Юрієм Івановичем.
     Мені, як вчителю зарубіжної літератури, безумовно, було цікаво наживо послухати Юрія Івановича, який є автором не однієї серії підручників із зарубіжної літератури.
Експертна паралель пройшла жваво, динамічно, цікаво. Окреслені були актуальні тенденції викладання предмета, яскраво розставлені акценти на життєві компетенції, які формує сьогодні зарубіжна література, як предмет.
     У живому спілкуванні Юрій Іванович – професіонал своєї справи, галантний чоловік, людина з неабияким почуттям гумору. Приємно було на згадку про зустріч отримати в подарунок авторський підручник «Зарубіжна література / профільний рівень/, 10клас з побажаннями «…на Світлу Долю».
     А завтра з цим підручником на урок ПЧ в 10-ий клас «Чому наше майбутнє залежить від читання» за змістом лекції Ніла Геймана. Щиро сподіваюсь, що урок пройде « на ура», адже мої 10-класники - молодці !



Колаж "Ніжин".
Мапа думок.
Запрошення.
Прометей

Немає коментарів:

Дописати коментар