вівторок, 21 травня 2019 р.

Магістральна (не)конференція міні-EdCamp Nizhyn "Новий формат освіти: мистецтво вчити та вчитися".

     Минулої суботи я відвідала магістральну (не)конференцію в ЗШ І-ІІІ ст. №7 в Ніжині "Новий формат освіти: мистецтво вчити та вчитися".
     Багато позитиву, нові знання, нові друзі, зустріч зі старими друзями, незабутні емоції – це все міні-EdCamp Nizhyn. Вдячна координаторам (не)конференції міні-EdCamp: Антоніні Харитоновій та Ріммі Максимовій , як власне, і всій команді ЗШ І-ІІІ ст. №7 за гостинність та щирість.
     Витонченістю та оригінальністю була наповнена «чорно-біла» хореографічна композиція, яка і ознаменувала відкриття міні-EdCamp Nizhyn.
     Іван Іванов, Олександр Жук, Юрій Ковбасенко, Марина Лютинська, Алла Рябуха, Пауль Пшенічка – експерти, які вразили своєю професійністю, своїм баченням освіти сьогодні !!!
Програма складалася з трьох експертних паралелей та учительської паралелі (по 9 локацій).
     Приємно вразили майстер-класи, зокрема «Пісочна анімація як технологія створення анімаційних фільмів» від Наталії Хуторної та «Happy symbol ( панчішна техніка) від Ірини Пархоменко.
     Окремо хочеться відзначити виступ шкільного Театру – КВК «Старі клячі» із виставою «Вечір зустрічі». А як без театру? Адже все в Ніжині пронизано духом М.В.Гоголя !!! Саме тут, в Ніжині, в Гімназії вищих наук, Гоголь відкрив у собі талант драматурга, який згодом довершив у безсмертній комедії «Реізор».



Немає коментарів:

Дописати коментар