неділю, 11 лютого 2018 р.

Класний керівник

2017-2018 н.р.

9-Бклас:

1 Вересня.
День фізкультури і спорту.
З Україною в серці.
Фотовиставка в Арт-галереї "Наше місто".

Новорічне свято.


Моніторинг відвідування школи за I семестр.
Рейтинг успішності за I семестр 2017-2018н.р..

9-Б у складі шкільної екологічної агітбригади, яка була учасником фестивалю "Земля - наш спільний дім" !!!




9- Б у складі шкільної агітбригади ДЮР, яка брала участь у міському конкурсі ДЮР !!!

Шкільний фестиваль "Сузір'я талантів".

     В останні дні лютого відлунали фанфари традиційного шкільного фестивалю "Світ талантів" !!! Тішусь тим, що ми гідно презентували наш клас !!! Наша креативна команда 9-Б класу - супер !!! 
     Другий рік поспіль в ролі ведучого стриманий , інтелігентний Данило Горобець. Цьогоріч у парі з ним презентувала наш клас емоційна та жвава Сторчак Світлана.
Музичне тло для нашої інтермедії створювали Воєнний Віталій (гітара) та Сокуренко Давид (фортепіано). "Вічну тему кохання з третім зайвим" за мотивами комедії
 Г. Квітки-Основ'яненка "Сватання на Гончарівці" майстерно відтворили на сцені неперевершені наші актори Сазонова Єлизавета та Ковтун Олексій. Та справжнім відкриттям цього року став щирий та самобутній талант, сповнений гумору, імпровізації Сокуренка Давида !!! Вокальну композицію представили Ємельянова Ірина та Сазонова  Єлизавета. 
     Ми цього разу просто супер !!! А далі - у вихорі інтермедії !!!



Сон Стецька №1.

9-Б у мистецько-театральному проекті"Веселі замальовки" шкільного гуртка "Вертеп".


День вишиванки !!!

             У календарі сучасної України з'явилось прекрасне свято: День вишиванки !!!
З особливим почуттям радості я очікувала цей день !!! А він пролетів, як комета !!!Бурхливий аналіз роману К.Нестлінгер "Маргаритко, моя квітко" у моєму 9-Б класі !!!
Драйвовий урок в неспокійному 5-А !!! Боротьба з байдужістю до навчання з боку батьків і дітей в 6-А !!! Мандри таємними лабіринтами інтелектуального роману "Портрет Доріана Грея" в 10-ому класі !!! Фотосесія у вишиванках !!! Виховна година на 8-ому уроці !!! Батьківські збори !!! І приємний травневий вечір у п'янкому ароматі акацій !!!
А спогад про цей чудовий, незабутній день залишиться в цих світлинах !!! 
"VIVA LA VIDA!" - "Хай живе життя !!!"



Її величність Галушка !!!

     Напередодні Трійці, в минулу суботу, ми з 9- Б класом відправились в наш міський парк віддати шану її величності Галушці, а попросту наварити та посмакувати галушками.
     Все склалось на нашу користь: день був сонячний, але не спекотний, дров назбирали швидко і вдосталь, вогнище розвели оригінально, але це не завадило вмостити зручно казан та за 8 прийомів відварити необхідну порцію галушок на наш чималенький гурт, що складався з 20 чоловік.
     Час минув швидко та цікаво, всі були чимось зайняті: хто слідкував за вогнищем, хто жарив сало, сосиски та хліб, хто нарізав салат, хто безтурботно бешкетував, підтримуючи всім настрій...
      І ось настав довгожданний момент !!! 12-літрова каструля з галушками нарешті дійшла до імпровізованого столу !!! Цього разу галушок було вдосталь !!! Наїлись всі досхочу !!! Всі були задоволені тим, як провели свій час цього вихідного дня. 
     А головне те, що швидко сплине час і понесе сьогоднішніх учнів 9-Б класу у вир дорослого життя. Багато чого із шкільного життя зітреться з пам'яті, але я впевнена, що згадка про галушки залишиться на все життя, повертаючи у безтурботний прекрасний час, ім'я якому - Дитинство !!!




На порозі випробувань !!!


   І ось нарешті для всіх нас продзвенів  останній дзвінок... Для 9-Б класу він сповістив про кінець навчання, приніс радісну звістку про літо, а ще тривожні відчуття найближчих серйозних випробувань у вигляді ДПА !!!
     То ж хай всіх нас найближчим часом окриляє удача, хай здійсняться сподівання на гарний результат, хай кожен з нас гідно пройде це перше серйозне життєве випробування, яке комусь відкриє дорогу у нове життя, а комусь дасть час визначитись у правильності свого вибору !!!





Моніторинг відвідування школи протягом 2017-2018 н.р..


На перехресті...

    Сьогодні неділя... Добігає до кінця тиждень... Цей тиждень був хвилюючим для всіх нас: мене, 9-Б класу, їхніх  батьків - ми святкували Випускний !!! Свято пролетіло так швидко, як і п'ять років навчання !!! Радість, хвилювання, сподівання, смуток, мрії - все змішалось у думках та душах присутніх !!! 9-Б був супер !!! Як завжди толерантний та інтелігентний ведучий свята Горобець Данило, олімпійці у навчанні з окремих дисциплін: Коломієць Микола, Мірошніченко Денис, Литвиненко Олександр та Ченакал Ярослав, неперевершені у акторській грі Сазонова Єлизавета, Ковтун Олексій, Сокуренко Давид та Білик Богдан і тендінтна, схвильована наша вокалістка Глущенко Анастасія !!! Нам все вдалось !!! Ми - молодці !!! Свято дуже сподобалось нашим батькам, а це -  головне !!! А тепер 9-Б на перехресті: дехто впевнено робить крок  у самостійне доросле життя, дехто так само впевнено йде в 10-ий клас, а дехто вагається, що ж обрати...Який би вибір не зробив кожен учень 9-Б класу, головне, щоб він був правильний !!! То ж всім нам найближчим часом гарного відпочинку та  виважених рішень !!! Хай здійсняться наші сподівання та мрії !!! А на згадку ці світлини та подарунок від нашого Ковтуна Олексія: презентація "Свято Випускного".










9-Б на святі Випускного 11-го класу 2018р..



9-Б: вальс випускників 2018р.: Білик Богдан, Горобець Данило, Ковтун Олексій, Ченакал Ярослав.




9-Б: свято Випускного 11-го класу 2018р. ЗШ№2: міні-сценка "Готуємо домашнє завдання із зарубіжної літератури" ( Горобець Данило, Білик Богдан, Сокуренко Давид).



9-Б: свято Випускного 11-го класу 2018р. ЗШ№2: Сокуренко Давид в образі Сари Абрамівни в міні-сценці "На уроці біології".


Відеоролик "Через терни до зірок", автор - Ковтун Олексій.



Немає коментарів:

Дописати коментар