понеділок, 25 березня 2019 р.

Магістральний міні-EdCamp Kyiv "Освітня дипломатія".

Минулої суботи я відвідала магістральну (не)конференцію в Київській гімназії східних мов № 1 "Освітня дипломатія". Дуже задоволена поїздкою, отримала багато позитиву, а головне підтвердження того, що напрям, який я обрала останнім часом для реалізації себе, як сучасного вчителя, абсолютно правильний, відповідає вимогам сьогоднішнього дня та НУШ.
Робота самої (не)конференції міні-EdCamp була бездоганно організована координатором Оксаною Проскурою, яка є директором Київської гімназії східних мов № 1, де, власне, і відбувся сам захід, та її командою.
Ця (не)конференція міні-EdCamp магістральна, тому на ній було багато присутніх гостей, серед яких і замміністра освіти, і представник апарату міністерства освіти, і голова державної служби якості освіти, і депутати Київської міської адміністрації, і начальник департаменту освіти і науки м. Києва, і заступник районної адміністрації Святошинського району м. Києва, і начальник управління освіти Святошинського району м. Києва - і це далеко ще неповний перелік. Така підтримка і небайдужість до цього міні-EdCampу з боку чиновників додає впевненості, що таки реформа освіти в дії. На (не)конференції міні-EdCamp разом з гостями було 307 учасників з різних куточків України, що свідчить про небайдужість багатьох освітян до тих процесів, які відбуваються в освіті та готовність до реальних змін та реформ.
Програма (не)конференції міні-EdCamp складалася з 2-ох експертних (по 15 локацій) та 1-єї учительської паралелі (12 локацій). Одночасно з ними працювали паралелі творчих сесій "Східна пауза" ( Ну дуже цікаво !!!). Дуже добре, що тут діє закон «про дві ноги», тобто в будь-який момент, ти можеш встати і перейти в іншу локацію, але багато чого я не змогла подивитись через брак часу.
Тож при нагоді намагатимусь брати участь і в інших (не)конференціях EdCamp !!! Гарний настрій на канікули !!!А на довгу згадку в подарунок кожному учаснику - східна мелена кава !!!
P.S. Відеозапис трансляції доцільно переглядати з 13:07(тринадцятої хвилини).

Немає коментарів:

Дописати коментар