вівторок, 3 липня 2018 р.

"Діти - це квіти життя"...

     В кінці XIX століття відомий радянський письменник, засновник і теоретик соціалістичного реалізму М. Горький в одному зі своїх оповідань написав, що "діти - живі квіти землі", але згодом ці слова перефразували, і вони нам стали відомі, як цитата "Діти- це квіти життя". І якими виростуть ці квіти, в повній мірі залежить від їхніх батьків. Ні епоха, ні політичний лад країни, ні економіка, ні новітні технології, а тільки батьки формують світобачення своєї дитини, наповнюють душу моральними цінностями, виховують власним прикладом.
     Я знаю, що в мене є багато опонентів, готова кожного вислухати, переконувати у своїй правоті не буду, але залишусь при своїй думці. Наскільки ми вкладаємо в наших дітей часу,  наскільки приділяємо їм уваги, наскільки зігріваємо їх своєю любов'ю і своїм теплом, наскільки ми їх виховуємо: не балуємо, а саме виховуємо, якраз настільки ми і отримуємо кінцевий результат: або люблячих, щирих, добрих та чуйних, або егоїстичних, лицемірних, цинічних та байдужих. Все в наших руках, шановні батьки, так що не марнуйте час на матеріальне, поверніться обличчям до своїх дітей !!! 
     Життєвих прикладів, що підтверджують мою правоту в мене багато, перелічувати всі не буду, зупинюсь на останньому. До вашої уваги відеоролик " Через терни до зірок", автором якого є учень 9-Б класу Ковтун Олексій. Креативність, гумор, метафоричність, легка іронія, аналітичний підхід, і, навіть, навички володіння ІКТ, завдяки яким і вдалось Олексі створити цей відеоролик, - це те, що допомогли саме батьки розвинути своїй дитині.


Немає коментарів:

Дописати коментар