середу, 30 травня 2018 р.

ЇЇ величність Галушка.

     Напередодні Трійці, в минулу суботу, ми з 9- Б класом відправились в наш міський парк віддати шану її величності Галушці, а попросту наварити та посмакувати галушками.
     Все склалось на нашу користь: день був сонячний, але не спекотний, дров назбирали швидко і вдосталь, вогнище розвели оригінально, але це не завадило вмостити зручно казан та за 8 прийомів відварити необхідну порцію галушок на наш чималенький гурт, що складався з 20 чоловік.
     Час минув швидко та цікаво, всі були чимось зайняті: хто слідкував за вогнищем, хто жарив сало, сосиски та хліб, хто нарізав салат, хто безтурботно бешкетував, підтримуючи всім настрій...
    І ось настав довгожданний момент !!! 12-літрова каструля з галушками нарешті дійшла до імпровізованого столу !!! Цього разу галушок було вдосталь !!! Наїлись всі досхочу !!! Всі були задоволені тим, як провели свій час цього вихідного дня. 
     А головне те, що швидко сплине час і понесе сьогоднішніх учнів 9-Б класу у вир дорослого життя. Багато чого із шкільного життя зітреться з пам'яті, але я впевнена, що згадка про галушки залишиться на все життя, повертаючи у безтурботний прекрасний час, ім'я якому - Дитинство !!!



2 коментарі:

  1. Від усіх батьків нашого класу хочу подякувати, що так багато уваги, сил,часу і душевного тепла даруєте нашим дітям. Щорічний похід на галушки --це вже традиція, справжня подія, на яку з нетерпінням чекають діти.

    ВідповістиВидалити