середу, 25 серпня 2021 р.

Мандруйте Украіною, вона прекрасна !!!

 Наодинці з Одесою ...

Побути наодинці з Одесою у спекотну серпневу неділю, що може бути ще більш привабливішим !!! Милуючись і далі архітектурними перлинами Одеси, стрімко з вулиці Буніна потрапляєш на Канатну, а звідти на головну алею парку ім. Шевченка, де так і хочеться присісти хоч на хвильку на одну з лавок, що імітують сторінки Кобзаря.
А далі на тебе чекає помпезна набережна Ланжерон, яка за своїми розкішними готелями заховала романтичну скульптуру "Будинок сонця" і саме море. А море вабить своєю прохолодою, надзвичайно чистою водою і заспокійливою мелодією хвиль.
Неодмінно набережна Ланжерон приведе тебе до Стамбульського парку, де знову стоїш перед вибором: милуватись тільки його красою чи все ж таки ще раз поглянути на диво бароко - Театр опери та балету. І як би ти не мандрував у центрі Одеси, інтуїтивно ноги самі тебе приведуть до Потьомкінських сходів, на яких хочеться просто присісти і пообіцяти в думках собі самому: "Одесо. я до тебе повернусь !!!" І таки повертаєшся, можливо, не так часто, як би тобі хотілось...
Мандруйте Україною, вона прекрасна !!!





Немає коментарів:

Дописати коментар