неділю, 21 квітня 2019 р.

Афілійована (не)конференція miniEdCamp Kharkiv ULA "Soft skills - це технологія чи мистецтво?"

      Минулої суботи я відвідала афілійовану (не)конференцію в УАЛ (Українська Академія Лідерства) м. Харкова " Soft skills - це технологія чи мистецтво?"
     В черговий раз отримала задоволення від поїздки, багато позитиву, нові знання та нових друзів. Вдячна координаторці (не)конференції міні-EdCamp Світлані Тирі за гарну продуману організацію заходу, студентам УАЛ за надану волонтерську допомогу.
    Особливістю цієї (не)конференції міні-EdCamp було те, що вона проводилась не в стінах школи, а в Українській Академії Лідерства, яка заснована після Революції Гідності. Колишній дитсадок перетворився на сучасний освітній заклад у стилі Хай-тек: біле приміщення, чорний колір в елементах дизайну вікон, дверей, меблів; нічого зайвого, лише необхідне обладнання для навчання - просто, стильно, сучасно.
     Програма складалася з трьох експертних паралелей та учительської паралелі (по 6 локацій). Дуже задоволена виступом експертів : Алли Рябухи, Наталії Чуприни, Оксани Штих ; спілкування з аудиторією пройшло емоційно, динамічно, суттєво, конретно. На учительській паралелі слухала виступи Дар'ї Панасюк" АННАА - ефект або 10 уроків по-естонськи" та Тетяни Волох"Досвід участі в міжнародних освітніх програмах", хотілося б більше конкретики і відповідності до зазначеної теми.
       Відвідала  майстер-клас з писанкарства"Символ Сонця - писанка".Час пролетів, як одна мить, але, щоб оволодіти в повній мірі цим мистецтвом в майбутньому, не одну годину потрібно буде згаяти.

     MiniEdCampKharkivULA  - позаду, це вже історія руху EdCamp в Україні. Залишились приємні спогади, нові ідеї... А Soft skills, на мою думку, це технологія, володіння якою на високому рівні, перетворює її в мистецтво.



Немає коментарів:

Дописати коментар