пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Вебінар «Командні інтелектуальні ігри як перспективна складова освітнього простору».

     01.12.18р. о 19.00 відбудеться вебінар «Командні інтелектуальні ігри як перспективна складова освітнього простору».
     Ведучий вебінару учитель-методист зарубіжної літератури Новоукраїнського НВК – гімназії «Лідер». Заслужений учитель України, відмінник освіти, чемпіон (2002) та віце-чемпіон (2014) України з брейн-рингу Каєнко Олександр.
      На вебінарі чекає знайомство з командними інтелектуальними іграми – брейн-рингом, «Що? Де? Коли?», «Своєю грою» та похідними від них. Мова буде про спортивні варіанти: не традиційний стіл з дзигою і секторами, а турнір, у якому одночасно грають десятки команд. Не змагання ерудитів-ботаніків, хто краще вивчив тему, а весела азартна гра, яка навчить знаходити вірне рішення в умовах цейтноту, користуючись наявним мінімумом знань та власною інтуїцією. 
      Маючи бажання та вивчивши правила таких ігор, можна провести і нестандартний урок, і позакласний захід, і ігрову годину спілкування чи батьківські збори. А у перспективі – створення шкільного клубу, підготовка команди знавців до районних чи обласних змагань. А ще, як свідчать дослідження гомельського клубу «Біла рись», учні, що захоплюються інтелектуальними іграми, покращують рівень успішності на 20%. 
     Детальніше за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар