понеділок, 25 березня 2024 р.

"Три Р в освіті: Ресурс. Розвиток. Рефлексія".

 Афілійований міні-EdCamp Kyiv KMDS

ОСВІТНІ МАНДРИ АБО АЛЬТЕРНАТИВА ВЕЛИКОГО МІСТА...
Минулої суботи я відвідала регіональну (не)конференцію Афілійований міні-EdCamp Kyiv KMDS"Три Р в освіті: Ресурс. Розвиток. Рефлексія". У черговий раз отримала задоволення від поїздки, багато позитиву, нові знання та підтвердження того, що практикую методи та прийоми, які на часі. Вдячна координаторці (не)конференції міні-EdCamp Вірі Богдановій та всій команді КМДШ за гарну продуману організацію заходу в умовах війни.
Особливістю цієї (не)конференції міні-EdCamp було те, що вона проводилась у стінах приватної школи. Сучасний дизайн, технічно оснащені класи на 12-15 учнів, комфортне укриття, атмосфера творчості.
Програма складалася з трьох експертних паралелей, панельної дискусії та двох учительських паралелей, яку доповнювали майстерка з виготовлення шоперів, благодійний аукціон на підтримку ЗСУ (продаж виготовлених шоперів). Задоволена виступом експертів : Олени Братель, Альони Горупахи, Олени Маркової : спілкування з аудиторією пройшло емоційно, динамічно, суттєво, конретно. На учительській паралелі слухала виступи Людмили Таболіної та Юліани Довгопол, які поділились своїми методичними родзинками.
Час пролетів, як одна мить...
Міні-EdCamp Kyiv KMDS - позаду, це вже історія руху EdCamp в Україні. Залишились приємні спогади, нові ідеї...





Немає коментарів:

Дописати коментар