середа, 1 травня 2024 р.

"Подолання освітніх втрат останніх років методами традиційної та дистанційної освіти".

 Афілійований міні-EdCamp VINNYTSIA LYCEUM 17

ОСВІТНІ МАНДРИ: Вінницький фізико-математичний ліцей №17
Минулої суботи я відвідала регіональну (не)конференцію Афілійований міні-EdCamp VINNYTSIA LYCEUM 17 "Подолання освітніх втрат останніх років методами традиційної та дистанційної освіти".
Цього разу приємно вразила панельна дискусія, яка дійсно перетворилась на гарячу дискусію щодо подолання освітніх втрат завдяки ораторській майстерності координатора (не)конференції міні-EdCamp Юрія Посіхова. Пану Юрію вдалось залучити до обговорення теми абсолютно різних учасників: представника центру оцінювання якості освіти, МОН, департаменту освіти ВМР, професора ХНУ ХПІ, директора ліцею, учителя фізики, нині добровольця ЗСУ.
Фізико-математичний ліцей №17 має свою історію та традиції, які доводять ефективність традиційної методики, але поряд з тим він є новатором, бо створив ексклюзивну платформу для впровадження якісної дистанційної освіти ( до авторського колективу входить і Ю. Посіхов), яка передбачає розроблення свого індивідуального курсу дистанційного навчання від кожного вчителя та ще й робота за гнучким графіком. І це дійсно вражає.
Родзинкою цього міні-EdCamp став шаховий турнір, який учні ліцею проводили для учасників.
По-справжньому науково і потужно. Є над чим поміркувати...






Немає коментарів:

Дописати коментар