понеділок, 12 червня 2023 р.

"Освітянські вечорниці: навчаючись перемагаємо"!

Магістральний міні-EdCamp Kremenchuk

Минулої суботи я відвідала Магістральний міні-EdCamp Kremenchuk "Освітянські вечорниці: навчаючись перемагаємо"! У черговий раз отримала задоволення від поїздки, багато позитиву, нові знання та нових друзів. а також зустріч із старими друзями. Вдячна координаторці (не)конференції міні-EdCamp Оксані Білобров за гарну продуману організацію заходу в умовах війни.

Особливістю цієї (не)конференції міні-EdCamp було те, що вона проводилась не в стінах школи, а І-а частина - в Придніпровському парку, ІІ-а ж частина - на території зони відпочинку с. Омельник Кременчуцького р-ну.

Програма складалася з двох експертних паралелей, панельної дискусії, спеціальної сесії та учительської паралелі, яку доповнювали флешмоб "Я люблю Україну", благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та вручення нагород учасникам з ювілейними номерами реєстрації. Задоволена виступом експертів : Ольги Коваленко, Валентини Федоряки : спілкування з аудиторією пройшло емоційно, динамічно, суттєво, конретно. На учительській паралелі слухала виступ Наталі Жданової, яка привернула увагу своєю щирістю у висвітленні родзинок технології вітагенного навчання.
На жаль, тривога перервала панельну дискусію...
Час пролетів, як одна мить...
Міні-EdCamp Kremenchuk - позаду, це вже історія руху EdCamp в Україні. Залишились приємні спогади, нові ідеї...
Про емоційне наповнення далі буде...






Немає коментарів:

Дописати коментар